Ha Na Bi

I’ve listened to MIYAVI’s Ha Na Bi1 (featuring Hiromitsu Agatsuma and Jin Oki, which makes this is a rad song of three japanese guitarists2 with different styles3 ) since last year but never really dig its lyrics before. Some nights ago, I stumbled upon...
Mending Yang Bagus Sekalian

Mending Yang Bagus Sekalian

Ada beberapa hal yang gue akhirnya sadari gara-gara beli colokan gitar akustik-elektrik kemarin1: Gitar bagus, kalo colokannya ngga bagus, suaranya cempreng-cempreng juga. Lu bakal tau kualitas sesuatu itu bagus atau jelek, kalo lu udah pernah ngerasain yang bagus dan...

Young & Beautiful

Lagunya Lana del Rey yang “Young & Beautiful” ini udah stuck dipikiran gue akhir-akhir ini karena liriknya kena banget: Will you love me when I’m no longer young and beautiful? Kalo lu ganti sudut pandangnya, twist-nya dapet banget. Semacam...

As I grow up, many songs I liked back then sound like noises now.

Distractions, I’d say. Loud signals with no meaning.

Read more